Soon to come: Nieuwe ontwerpen in de Snailmailshop

Ken je dat gevoel van “wat is de wereld toch klein? Ik had dat onlangs nog. Misschien hebben jullie het wel gelezen op het blog van Cardcetera (meer achtergrond info over dat blog vind je binnenkort ook op dit blog). Ik zat een beetje te kijken in een groep op Facebook waar wel meer dan 15.000 mensen lid van zijn en zag iemand die zulke mooie dingen maakte. Ik dacht meteen: dit is wat voor Snailmailshop! Ik deed er nog even niets mee, totdat ik een paar dagen later weer wat van deze persoon voorbij zag komen. En nu trek ik de stoute schoenen aan dacht ik en ik besloot haar een bericht te sturen. Om een lang verhaal kort te maken, ze vond het superleuk dat ik haar benaderde en wat bleek, haar nichtje is mijn kapster! What a small world.

Binnenkort ga je dingen van haar zien in onze shop (waaronder leuke dingen voor Freebie Friday), maar eerst stelt ze zich eens aan jullie voor.

Mezelf voorstellen. Dat doe ik wel even, denk je dan. Tot het zover is, dan moet je toch wel eventjes overdenken hoe je dat zo goed en beknopt mogelijk kunt doen.
Ik ben Sietske, 30 jaar. Samenwonend met mijn vriend en 2 kinderen, een dochter van 4 en een zoontje van 1.

Toen onze dochter toch wel erg veel jassen kreeg, en vooral ook alles ‘zelluf’ wilde doen, zocht ik naar een leuke kapstok die speciaal voor kinderen gemaakt was.

Nergens vond ik iets wat goed en leuk genoeg was voor mijn kritische ik. Dan maar zelf aan de slag!

En daar was dan ineens Wooden Vibe, op een fijne nazomerdag in september vorig jaar. Want ik vond het maken van het kapstokje zó leuk, dat ik spontaan besloot om ze ook in opdracht te gaan maken.

Nu, bijna een jaar later, mag ik wel stellen dat er een wereld voor me open is gegaan. Er komen dingen uit mijn handen waarvan ik nooit had durven dromen dat ik het zou kunnen. Naambordjes, letterblokken, geboortehuisjes en nog veel meer. Uiteindelijk heb ik ook een uitstapje gemaakt naar een ander materiaal dan hout, zoals de naam inderdaad doet vermoeden. Het tekenen van servies bleek ook wel heel erg leuk te zijn!

Tijdens mijn creatieve reis van het afgelopen jaar pakte ik ook een oud ‘talent’ van vroeger op: kalligraferen. Maar dan met de tijd mee, ik raakte namelijk helemaal verslingerd aan het hippe fenomeen handletteren! Wat onzeker, op zoek maar tips en misschien ook wat bevestiging van mijn betere werkjes, plaatste ik foto’s op een Facebookpagina over handlettering.

En daar was ineens Sharon! Haar lieve berichtje, vol met complimentjes maakt me toch ietwat verlegen. Dit had ik nooit verwacht! Ik mag laten zien wat ik in huis heb, of eigenlijk in mijn hoofd. Want heel regelmatig zit daar een ideetje in wat er het liefst ‘nu-per-direct-meteen’ uit moet. En met de resultaten daarvan gaan jullie vast snel kennis maken.

Aangenaam kennis te maken! 🙂

Hierbij ook alvast een sneakpreview van het werk van Sietske. En hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *