POSTZAKKEN STOF

Met de voorbereidingen van Flavourites kwam ik deze postzakkenstof tegen. Hij is gebaseerd op echte postzakken, maar dan iets toegankelijker. Helaas zijn echte zakken tegenwoordig bijna niet meer te vinden of veel te duur. Ik wilde hier graag een kussen van, maar ben zelf geen naaiwonder. Via Instagram boden meerdere mensen aan om me hierbij te helpen (zo lief, nogmaals dankjulliewel) en toen heeft Angélique (van lieQe) voor mij het gave kussen gemaakt dat op het bankje lag bij de stand.

Vanaf dat moment was ik met het idee aan het spelen om daar iets mee te doen. Een genaaid product (door Angélique) in de shop. Maar wat? Ik wil graag dat het een snailmail-gerelateerde functie heeft, maar verder als een pennenmap kom ik niet. Dus mijn vraag: wat zouden jullie leuk vinden?

3 thoughts on “POSTZAKKEN STOF

  1. Gaaf! Ik zie een snail mail / post 'to go' mapje voor me! (Een soort drieluik) waar je het een en ander aan spulletjes in kan stoppen om zo altijd in je tas mee te nemen. Voor wat kaarten, pennen, stickers, briefpapier en envelopjes. Het is alleen moeilijk in woorden uit te leggen haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *