Nieuwe giveaway/wedstrijd


Toen wij de Snailmailshop zo’n 1,5 jaar geleden overnamen, zat in de voorraad ook het supergave “I love Patterns” magazine. Dit magazine is nog altijd te koop in de shop. Ergens in 2013 is dit magazine tot stand gekomen. Ankepanke heeft daarvoor een wedstrijd uitgeschreven toen zij de mijlpaal van 250 likes op Facebook had bereikt en heeft iedereen opgeroepen zijn/haar patroon in te sturen. Na een stemronde is het succesvolle “I love patterns” magazine ontstaan.

Ondertussen hebben wij bijna 1600 likes op Facebook, rond de 1700 volgers op Instagram en dit aantal groeit nog elke dag.. Aantallen waar we best heel erg trots op zijn. Daarnaast hebben wij afgelopen week ons eigen YouTube kanaal gelanceerd, waarop wij in korte tutorials allerlei leuke ideeën uitwerken.


Wij vinden dat het tijd is voor een nieuwe I love patterns en we willen jullie graag de kans geven hier onderdeel van uit te maken!


Wat gaan we doen?

Iedereen mag mee doen. Ben je zelf creatief, ga dan direct aan de slag. Of misschien ken je wel iemand die echt supermooie dingen maakt, deel dit bericht dan snel.

Maak een leuk, grappig of mooi patroon op A4 formaat, maak dit patroon met zwarte stift en kleur het niet in. Het gaat om zwart-wit patronen. Als je een idee wilt krijgen check dan even in de shop hoe het  “I love patterns” magazine eruit ziet: http://www.snailmailshop.nl/ilovepatterns

Voor wat tips kun je ook nog even de “oude” blog erop naslaan: http://www.snailmailmagazine.nl/search/label/giveaway%20-%20patronen 

Ons doel is om een minstens zo gaaf magazine te maken als deel 1!

Als je tevreden bent over jouw patroon dan scan het in en mail het naar snailmailmagazine@gmail.comof, als je geen scanner hebt, verzend het per post naar Snailmailmagazine, Rielant 61, 1141 RE Monnickendam.

Wees niet bang om iets op te sturen, omdat je denkt dat je niet creatief bent of niet kunt tekenen. Laat ons en onze fans daarover oordelen in de stemronde 🙂

Wij zullen na 15 september 2015 onze 20-25 favoriete patronen kiezen en dan begint het stemmen. We plaatsen de patronen dan op Facebook, Instagram en op deze blog en dan kan het stemmen beginnen. De 15 favorieten worden gedrukt in het nieuwe magazine en natuurlijk vermelden wij hierbij je naam en als je die hebt je website of blog). De winnaars krijgen een magazine opgestuurd!

Nog even samengevat:
  • Handgetekend patroon op een A4 formaat 
  • Maximaal 3 patronen per persoon (n.b. per persoon kan slechts 1 ontwerp worden meegenomen in het magazine)
  • Geen thema, de keus is aan jou
  • Geen digitale patronen graag
  • Uiterlijk 15 september 2015 opsturen/mailen


Als je wint krijg je het magazine opgestuurd

2 thoughts on “Nieuwe giveaway/wedstrijd

  1. Hallo,

    Dat is toevallig, mijn dochter en ik gaan morgen samen schoolboeken kaften. We hebben bruin papier gekocht en zijn helemaal enthousiast over de filmpjes op jullie Youtubekanaal. Als we ons resultaat op mijn blog zetten, zullen we een linkje naar juloie Youtubefilmpje plaatsen. Bedankt voor het delen.

    Groeten van Juffrouw Mier (truusdemier.blogspot.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *