Even voorstellen

Zoals jullie al op Facebook en Instagram hebben kunnen lezen, is de Snailmailshop overgenomen door mij (Sharon). Voor degene die het gemist hebben, stel ik me hier nog even voor.

Ik ben dus Sharon, 34 jaar en ik woon samen met mijn man op een woonboerderij buitenaf. Voor mij is dat puur genieten. Misschien kennen jullie mij al van Pure Creations of Snail-Mail.nl.

Ik ben zelf graag creatief bezig en hou van echte post! Niets is leuker dan gezellige en mooie post in je brievenbus! Op de basisschool schreef ik al brieven met vriendinnetjes en op mijn 11e had ik dan mijn eerste “echte” penvriendin. De liefde voor post is nooit weggegaan.

Ik ben vorig jaar mijn eigen webshop begonnen (Pure Creations). Ook deze webshop staat in het teken van Snail mail en Postcrossing. Deze zal overigens binnenkort worden samengevoegd met Snailmailshop. Daarnaast heb ik per 1 januari jl. de website snail-mail.nl overgenomen. En daarbij is onlangs het idee ontstaan van blogvriendinnen met Astrid van Cardcetera en schrijf ik ook op haar blog (en zij op die van Snail-Mail.nl).

En nu heb ik ook nog Snailmailshop overgenomen! En daar hoort natuurlijk ook dit blog bij.

Ik heb enorm veel zin om er mee aan de slag te gaan en wat jullie nu nog niet zien, is dat ik op de achtergrond er al erg druk mee bezig ben. De gehele voorraad moest natuurlijk allereerst deze kant uitkomen. Inmiddels heeft alles een plaatsje gekregen en ben ik alweer druk bezig met de bestellingen in te pakken.

Daarnaast ben ik bezig met artikelen toe te voegen aan de website. Ik hoop de komende tijd wekelijks nieuwe artikelen online te kunnen zetten.
Hou vooral onze webshop goed in de gaten. Ook zullen er veel oude ontwerpen weer tevoorschijn komen. Kortom: plannen genoeg!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *