snailmailers/penvriendinnen gezocht

Wil je graag (weer) beginnen met snailmail?
Hier zijn een paar tips waar je mensen kunt vinden om mee te schrijven!

Tante Jannie's Postkamer
Hiermee word je aan een willekeurig iemand gekoppeld om mee te snailmailen. In principe is het eenmalig, maar mocht het echt klikken, kunnen jullie beide ervoor kiezen om door te gaan.

Snail-mail.nl
Elke keer zetten we een schrijfster in de spotlight! Een vernieuwende manier om nieuwe snail mailers te vinden. Wil je je advertentie gepubliceerd hebben op onze blog? Pak een paar blaadjes, een pen en stel jezelf voor op papier. Wees lekker creatief en gebruik zoveel papier als je zelf wilt!

Postpapier enzo
Ben je op zoek naar een leuke penvriend (in)? Dan kun je hier je oproepje plaatsen. Je kunt natuurlijk ook reageren op een oproepje van iemand anders (scroll helemaal naar beneden).

Dit is ook een vorm van snailmail, maar dan stuur je kaartjes naar mensen aan de andere kant van de wereld en krijg je van iemand anders weer eentje terug.

Wreck this Girl
Email je advertentie en Fab zet het op haar (drukbezochte) blog. Let op! Deze website is in het Engels.

Tip!
Hoe ik het zelf heb gedaan, is ook nog een leuk ideetje: op mijn Instagram en Twitter (maar het kan ook op je blog en/of Facebook, welke social media je regelmatig gebruikt) heb ik een algemeen verzoek geplaatst, of iemand zin had om te snailmailen. Dit was in 2012 en ik schrijf nog steeds met de meeste mensen.

En nog wat internationale websites:
> Hi Penpal
> Penpal World
> Penpal Penpal

Ben ik een website of andere manier vergeten? Laat het me weten door het contact formulier in te vullen (scroll naar beneden, aan de rechterkant), dan zal ik 'm toevoegen!