ontwerpers (gezocht)

Sinds een tijdje heb ik het assortiment van de shop uitgebreid met leuke producten van andere ontwerpers. Geen naamloze potloden, maar direct van de ontwerpers, dus hartstikke bijzonder en leuk!

Het begon met ansichtkaarten en briefpapier van Paper Stories en de zoete kaartjes van Wendy de Boer. Inmiddels zijn Miriam Bos, Pipowagen aan Zee, Nikki Dotti, Studio Stift en Miss HoneyBird er ook bij gekomen met hun leuke ontwerpen. Op de planning staat nog de fijne neon/grafische producten van Bl-ij, maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen! Op het moment zijn het alleen nog Nederlandse ontwerpers, maar internationaal is ook welkom!

Dus.. ben jij een ontwerper en maak jij producten die misschien in de Snailmail shop passen? Laat het me zien! Vul het contact formulier in (in de rechterbalk) en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Hoe werkt het?
Ik koop een paar ontwerpen van je in (kant-en-klaar, dus bijvoorbeeld kaartjes, geen digitale bestanden) en dan verkoop ik ze in de shop. Afhankelijk van hoe het loopt, klop ik weer bij je aan voor meer!

Gratis promotionele frutsels zijn ook welkom! Ik geef er altijd een hoop mee met bestellingen. Maar het moet wel een beetje leuk/nuttig zijn, niet alleen maar visitekaartjes. Dit is een open uitnodiging, dus ook als je dit bericht pas over 3 maanden tegenkomt, mag je ook gewoon me een berichtje sturen! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten