zondag 28 december 2014

Druk, druk, druk - deel 3

In mijn vorige blog vertelde ik al over hoe het allemaal begon, lees hier hoe het verderging…

De Snailmailshop
In januari 2014 kwam ik er via-via achter dat de Snailmailshop te koop was. Ik had ooit een keer iets van de Snailmailshop gezien in Molly makes en in de Flow en ik vond het een superleuke winkel. Toen ik zag dat de winkel te koop was, heb ik na kort nadenken contact opgenomen met Anke, de eigenaresse en oprichter. Na wat heen en weer gemail en een paar skype-gesprekken, waren we er al uit. We hebben toen een afspraak gemaakt en op 10 maart 2014 was het zover. Mijn dochter en ik gingen op weg naar Heerlen om alle voorraad op te halen en de officiële overdracht te regelen.In de avond van 10 maart hebben mijn dochter en ik een top-avond gehad, alle spulletjes uitpakken en bekijken. Het zijn zulke leuke producten. 

Ineens was ik eigenaar van 2 webshops (hoewel de ene deels van mijn dochter is), maar dat voelde toch wel heel goed. Enthousiast zijn we begonnen met alle voorraad te tellen en bij te werken in de webwinkel en zo snel als we konden, zijn we weer open gegaan. De reacties van iedereen waren positief en doordat de Snailmailshop ook een Etsy winkel heeft, hadden we ook ineens internationale klanten. Weer een nieuwe ervaring. 

Uitbreiding van de producten
Al snel wilden we uitbreiden, wat producten betreft, we hebben als snel de stempels van Miss Honeybird toegevoegd en zijn zelf begonnen met het ontwerpen van nieuw briefpapier. Aangezien geen van ons beide een grafische achtergrond heeft zijn we voorzichtig begonnen, maar de reacties op Facebook en Instagram waren positief. Ondertussen hebben we ook een aantal ansichtkaarten ontworpen en alles verkoopt best goed. We zitten nog vol plannen voor de toekomst.
Lees morgen verder in mijn nieuwe blog…

4 opmerkingen: