maandag 20 oktober 2014

Kerstmis is nog best ver weg, of toch niet...

Vandaag is bij ons de herfstvakantie al weer voorbij, de kinderen weer naar school en dan keert de rust weer terug in huis. Alhoewel het natuurlijk wel heel gezellig is als ze er de hele dag zijn. Alleen het werk heeft er dan een beetje onder te lijden :)

Het duurt nog wel even maar voor je het weet is het al weer kerstmis. Nog 66 dagen en dan is het al weer zover. Daarom wordt het hoog tijd om producten voor de winkel te gaan bedenken en maken.

Gisteren heb ik eerst samen met mijn dochter de site van by-Laura.com even op orde gebracht, hebben jullie die al eens gezien? Hier publiceren we een totaal overzicht van alles dat wij tot nu toe zelf hebben gemaakt en verkopen. Het wordt steeds meer en ik vind het er super uit zien.


Het is ook zo leuk om samen met je dochter aan iets te werken :)
Ik ben daarnaast gisteren bezig geweest met labels voor Kerst en Laura heeft hard gewerkt aan A4 posters die we binnenkort ook gaan verkopen.

Kerst labels

sneak preview A4 posters

Vandaag besloot ik in alle rust de naaimachine maar eens te pakken om stoffen postzegels en stoffen envelopjes te maken voor kerst. Ik vind ze zo leuk geworden, ik wil ze bijna zelf houden...

kerst postzegels van stof en vilt


stoffen envelopjeGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen