maandag 6 oktober 2014

Afgelopen weekend evenementen

Dit weekend was echt ontzettend druk! Zaterdag stond de Snailmailshop op een evenement in Utrecht. Dit evenement werd georganiseerd door Huis van Belle. Het Huis van Belle is het eerste online magazine voor christelijke tienermeiden en startte in februari 2012. Sindsdien is het uitgegroeid tot de grootste christelijke meidencommunity met maandelijks 55.000 bezoekers. Huis van Belle is een stichting in oprichting en wil meiden empoweren en laten zien hoe mooi ze gemaakt zijn.Op deze Huis van Belle dag kwamen ruim 500 meiden tussen de 12 en 17 jaar om samen een geweldige dag te beleven. De dag begon om 09.00 uur en de meiden stonden al vroeg klaar voor de hekken. Het programma bestond uit gezamelijke bijeenkomsten, leuke workshop en tussendoor konden de meiden "winkelen" bij verschillende kraampjes en informatie krijgen over opleidingen e.d.De meiden waren echt super-enthousiast en ik heb een heel erg leuke dag gehad!


Zondag was een ander evenement aan de beurt, een initiatief van Hip gemaakt en Werk aan de Winkel: De Designsteeg in Den Bosch.

Vandaag was mijn dochter gezellig mee en we hadden als snel de kraam helemaal klaar. Helaas werd het evenement niet erg druk bezocht, volgende keer beter :)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen