donderdag 25 september 2014

Snailmail-me month (update)

Wat ben ik blij, een paar weken geleden heb ik op dit blog een oproep geplaatst om mij een leuke snailmail te sturen. Nu heb ik via de blog en ook op Facebook wel een enkele leuke reactie gekregen, maar verder bleef het stil....

En dan maak je toch wel een beetje zorgen :( Elke dag "rende" ik naar de brievenbus om te zien of daar een leuke envelop lag van een nieuwe afzender. Maar helaas, nog niets. Tot gisteren!

Ik was zooo blij, in mijn brievenbus lag een snailmail van een, voor mij, onbekende afzender uit Belgiƫ. Yes, toch iemand die mij iets wil sturen. Misschien ben ik gewoon ongeduldig en komen er nog meer aan, maar ik ben ik elk geval superblij met jouw snailmail, Nele!

Hieronder een foto van haar lieve snailmail.


Nu maar hopen dat er nog meer snailmails volgen. De September snailmail-me maand duurt nog een paar dagen en ik nodig iedereen dan (nogmaals) uit mij een leuke snailmail te sturen.

En ik ga dit weekend eens een leuke snailmail maken om terug te sturen aan Nele.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen