vrijdag 26 september 2014

Ons eigen merk ...

Sinds ik de Snailmailshop heb overgenomen in maart, heb ik een dochter die dolenthousiast aan het tekenen is en dat heeft mij ook weer aangestoken. Zij was de initiatief nemer van het nieuwe briefpapier met de bijpassende stickervellen en we hebben daar samen met heel veel plezier aan gewerkt. Daarom zijn we vanaf nu ook samen eigenaar van de Snailmailshop :)

Het is dan ook zo leuk om de spullen van de drukker terug te krijgen en alles in de winkel te plaatsen. En dan wordt het spannend, hoe worden de nieuwe producten ontvangen. Ondertussen hebben we veel positieve reactie gekregen op social media en de eerste sets zijn verkocht.

Tijd voor stap twee, de ansichtkaarten. We willen vooral leuke ansichtkaarten maken die voor allerlei gelegenheden gebruikt kunnen worden. Ideeën zijn er genoeg, nu alleen de tijd nog om alles uit te werken. Maar als we dan weer even samen kunnen gaan zitten, zoals afgelopen weekend, dan kan het ineens heel snel gaan. Alle ontwerpen van de afgelopen weken zijn doorgenomen, we hebben keuzes gemaakt en hier en daar nog wat aanpassingen gedaan.

Het resultaat: 12 superleuke kaarten!


En ondertussen werken we ook hard aan een echt "merk", compleet met eigen website, een Facebook page en nog meer nieuwe ideeën.

Je bent van harte uitgenodigd onze sites te bekijken en onze Facebook pagina te liken.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen