vrijdag 19 september 2014

Bezoekje aan de Hema

Mijn dochter was van de week al even bij de Hema en had toen heel lief voor mij superleuk figure-tape meegenomen.


Maar toen ik gisteren zelf even in de Hema was, zag ik wat voor geweldige nieuwe producten ze weer aan het assortiment hebben toegevoegd. Ik geloof dat ik binnenkort maar een soort van Hema-verbod voor mezelf moet instellen, want mijn portemonnee is nu leeg :(

Ik heb wel ontzettend gave producten gekocht, bijvoorbeeld 2 pakjes sticky notes:En het prachtige doosjes een snailmailset kon ik ook niet laten liggen. Het doosjes is gevuld met 5 kaarten met enveloppen, 5 kleine kaartjes met envelopjes, 15 velletjes briefpapier met kraft enveloppen en 5 gave labels met touwtjes. Het doosje is stevig en kan je goed gebruiken om je snailmailspullen in te bewaren, ook als de oorspronkelijke inhoud op is.
7 opmerkingen:

 1. Oooo hebbe, hebbe , hebbe dat wordt snel naar de Hema van de week;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, maar pas op, je geld is snel op @mimimoek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze hebben inderdaad nu zo'n leuke spulletjes bij Hema!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mag geen briefpapier kopen, ik mag geen briefpapier kopen.... Ik wil naar de Hema! Gelukkig is het zondag vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij ons is de Hema gewoon open op zondag... Sterkte :)

  BeantwoordenVerwijderen