dinsdag 19 augustus 2014

Workshop Snailmail

Bij ons is de schoolvakantie al weer voorbij en begint het "gewone" leventje weer, de kinderen weer naar school en manlief weer naar zijn werk. Mijn zoon is gisteren gestart in groep 5 op een nieuwe basisschool en mijn dochter gaat alweer naar VWO 6, het examenjaar, spannende tijden dus.

Maar voor mij breken er dan "rustigere" tijden aan. Het huis weer voor mezelf en niet te veel leuke dingen doen met het gezin op een door-de-weekse werkdag. Nu kan ik eindelijk weer lekker aan het werk en ik heb er zin in!

Tijdens de vakantie heb ik mijn werk natuurlijk niet helemaal losgelaten en regelmatig was ik op het internet aan het surfen om leuke ideeën en inspiratie op te doen. Zo kwam ik ook de site tegen van "Van onze tafel", dit is een site met een blog en een leuke webwinkel, maar ook biedt Van onze tafel workshops aan.

En juist die workshops trokken mijn aadacht. Er zijn verschillende soorten workshop, zo zijn er workshops voor o.a. volwassenen: "Agenda maken", "Hand Lettering" (lijkt me héél erg leuk!), "Gift wrapping" en ook nog "Snailmail maken".De laatste is natuurlijk helemaal te gek, het is zo leuk om snailmail te maken, maar veel mensen weten niet precies hoe ze moeten beginnen. In deze workshop wordt vanaf het begin uitgelegd waar het om gaat, je begint met het versieren van de envelop en daarna kun je allerlei leuke cadeautjes maken. Al het materiaal is aanwezig en inbegrepen in de prijs! Daarnaast krijg je ook nog koffie/thee & wat lekkers, een hapje & drankje en dat allemaal voor maar 20 euro per persoon!Voor meer informatie kun je terecht op de site van Van onze tafel. Het lijkt mij in elk geval een superleuke workshop, zelfs als je al helemaal thuis bent in het snailmailen ;)


2 opmerkingen:

  1. Erg leuk bedrijfje, Van onze tafel! Heb de workshop Handlettering gevolgd. Super leuk! De hele avond wordt je verwend met thee/koffie en allerlei lekkers. Een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. As a fellow letter writer, I love that your entire blog is dedicated to snail mail! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen