donderdag 28 augustus 2014

Snailmail-me-month

Als nieuwe eigenaar van de Snailmailshop heb ik de laatste maanden best vaak verzoeken gekregen om te snailmailen. Nu kan ik natuurlijk niet op alle verzoeken ingaan, maar ik ben wel nieuwsgierig naar jullie. Wie zijn mijn trouwe volgers, hoe ziet jullie snailmail eruit, en wat kan ik allemaal nog van jullie leren…

De maand september wordt de “snailmail-me-month”. Iedereen wordt uitgenodigd om mij een snailmail te sturen. Ik zal foto’s van de ontvangen snailmails publiceren op mijn blog en posten op Facebook en Instagram. Ik ga iedereen (proberen) een persoonlijke snailmail terug te sturen.
Tenslotte gaan aan het einde van de maand alle namen van de snailmailers in de hoge hoed en trek ik een “winnaar” uit de inzendingen. Die winnaar wint een shoptegoed van 10 euro voor de snailmailshop!

Mijn adres is:


Marion van Steveninck
Rielant 61
1141 RE Monnickendam


Tot snailmails ;)4 opmerkingen:

  1. Veel succes! Heb ik ook een keertje gedaan: heel gaaf, maar OH wat een werk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sjee, joh, ik heb bewust niet mee gedaan omdat ik dacht dat er hier een HELEBOEL snailmailers zouden zijn. Dus ik had zo iets van: nou, ja, laat maar, ze krijgt vast te veel om iedereen terug te sturen.
    Had ik dat geweten, dan was ik ook nog even aan de slag gegaan. Want sja, het wordt nu wel erg kort dag.

    lieve bloggroetjes Pétra.

    BeantwoordenVerwijderen