dinsdag 1 april 2014

Wie is die nieuwe eigenaar nou eigenlijk?

Hallo allemaal, ik ben sinds een kleine maand de nieuwe eigenaar van de superleuke Snailmailshop! Toen ik pas de eigenaar werd had ik beloofd mezelf wat uitgebreider voor te stellen, maar het begin was best hectisch! Nu de rust weer een beetje is weergekeerd vond ik het een prima moment iets meer over mezelf te vertellen.

Zoals jullie misschien al eerder hebben gelezen ben ik Marion van Steveninck, ik ben getrouwd en woon samen met mijn man, twee kinderen (een zoon van 8 en een dochter van 17) en onze honden in Monnickendam.In augustus 2013 heb ik een webwinkel in kookartikelen en delicatessen (ALL4KITCHEN) geopend en ik vind het ontzettend leuk om een eigen onderneming te runnen. Ik ben van huis uit helemaal geen ondernemer, ik heb altijd in loondienst gewerkt in verschillende functies, maar alles zelf doen en uitzoeken, geeft me een heel goed gevoel. Doordat alles nieuw is, kost het soms wat meer tijd, maar ik leer elke dag zo veel!


Toen ik er begin dit jaar achter kwam dat de Snailmailshop te koop was, was ik direct enthousiast. Ik had het concept al eerder gezien in “Molly makes” en het sprak me toen ook enorm aan. Wat ook wel hielp was een enthousiaste dochter, die het allemaal meteen geweldig vond. Zij begon al direct plannen te maken over wat we allemaal nog meer zouden kunnen verkopen, ook is zij direct begonnen met het ontwerpen van briefpapier en stickers.
Na een aantal gesprekken via mail en Skype met Anke heb ik de knoop doorgehakt en de Snailmailshop van Anke overgenomen. Begin maart heb ik de voorraad opgehaald en een paar dagen later was de winkel weer open.

De eerste bestellingen kwamen direct binnen en ik was blij verrast dat de klanten uit de hele wereld afkomstig zijn! Dit in tegenstelling tot mijn andere winkel, waar mijn verste klant uit België komt ;)

Mijn creativiteit werd ook meteen geprikkeld, vroeger tekende ik veel vaker, maar tegenwoordig schijnt er niet meer van te komen. Nu zit ik samen met mijn dochter aan de eettafel en teken mee aan het nieuwe briefpapier en we hopen dat het snel in de winkel te vinden zal zijn. Hier alvast een sneak preview ;)In mijn vrije tijd (die best schaars is), borduur, haak en brei ik graag en vind ik het heerlijk te werken met de mooiste stoffen om er quilts van te maken. Natuurlijk vind ik het ook heerlijk veel tijd met mijn gezin door te brengen en vind ik het supergezellig om samen met mijn man en dochter in de keuken te staan, terwijl mijn zoon om ons heen dartelt. Alhoewel mijn zoon ook steeds vaker een handje meehelpt in de keuken.

Ik hoop dat jullie mij nu een beetje beter kennen en wie weet “ontmoeten” wij elkaar nog eens virtueel in de toekomst.

Ik vind het in elk geval een superleuke winkel en geniet van het inpakken van de bestellingen. Ik probeer er een feestje van te maken, zodat de klant elke keer wordt verrast bij het uitpakken.

Tot ziens in de winkel!


Marion

4 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen wie je bent. En succes met alles! Groetjes, Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om kennis met je te maken en kijk uit naar al jou creatieve ideeen het helpt mij ook om aan de gang te blijven en verder te ontwikkelen met tekenen en illustraties.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je, ik ben erg druk met ideeën, ik hoop snel iets in de winkel te laten zien ;)

    BeantwoordenVerwijderen