donderdag 10 april 2014

Nieuwe werkplek

Nu ik steeds vaker aan het tekenen ben en ik dan van alles om me heen verzamel, wordt het tijd voor een ruimere werkplek ;)

Mijn man kwam met het geweldige idee om een tweede "eettafel" in de kamer te zetten. Oh wat hou ik toch van hem <3 Gelukkig hebben we daar genoeg ruimte voor en is het alleen een kwestie van wat meubels verschuiven en een nieuwe tafel maken. En laat ik nu gek zijn op het huis veranderen :) Vanaf het moment dat mijn man die suggestie deed draaien mijn hersenen overuren en bedenk ik allerlei mogelijke opstellingen. Zelfs 's nachts en dat is best lastig, omdat je dan niet meteen kunt meten en kijken of het wel kan wat in je hoofd zit.

Maargoed, op dit moment ben ik best druk, want aanstaande zaterdag sta ik met mijn andere winkel op een evenement, een soort braderie, in Purmerend en ik moet nog het een en ander voorbereiden. wat ik wel al heb gedaan is een prachtige vintage vakjes-krat gekocht op Markplaats om al mijn tekenspullen en andere handige spulletjes in op te ruimen. De krat kwam gisteren al binnen en ik vind hem helemaal geweldig. 


Tot zover, volgende week ga ik verder met de "metamorfose" en ik zal jullie op de hoogte houden...

Liefs,
Marion

2 opmerkingen: