woensdag 12 maart 2014

(Her)openingsactie: 10% korting op alles


De Snailmailshop is weer open! Ik heb de winkel onlangs over genomen van Anke en ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met het uitzoeken van de producten en de webwinkel. Ik denk dat ik er nu klaar voor ben ;)

Om te vieren dat de winkel weer open is en ik nu de eigenaar ben van deze superleuke webshop, geef ik vanaf nu t/m woensdag 19 maart 2014 een korting van 10% weg op alles dat verkocht wordt via www.snailmailshop.nl.

De korting is dus alleen geldig voor bestellingen (en betalingen) die lopen via snailmailshop en niet via Etsy. Voor bestellingen die lopen via een andere kanalen (bijv. via telefoon of mail enz.) geldt deze extra korting niet.

Dus maak nu gebruik van deze kans en bestel via onze webshop nu jouw snailmail-producten met 10% korting. Gebruik de kortingscode “heropening” in de winkelwagen en de korting wordt direct verrekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen