zaterdag 22 maart 2014

De lente is begonnen en ik ga iets weggeven!


De zon schijnt hier af en toe zo lekker op mijn werktafel; de lente is natuurlijk afgelopen week begonnen en daarom kreeg ik ineens zin om iets weg te geven. 

Ik geef twee Snailmail magazines weg; één voor jou en één iemand waarvan jij vindt dat zij iets leuks verdiend. Je mag zelf kiezen of je de eerste of de tweede editie wilt ontvangen en je mag ook de taal kiezen (Nederlands of Engels). Misschien kun je je penvriendin uit een ander land verrassen 

Geef hieronder de naam van degene waarvan jij vindt dat zij (of hij) iets leuks verdiend en geef aan waarom. Uit de leukste en origineelste reacties trekken wij de winnaar. De actie loopt tot 1 april 2014. In de eerste week van april wordt de winnaar dan bekend gemaakt.

http://www.snailmailshop.nl/snailmailmagazine01


http://www.snailmailshop.nl/snailmailmagazine02


17 opmerkingen:

 1. Indien ik deze actie zou winnen, zou het tweede magazine voor mijn grootmoeder zijn. Mijn moemoe is er helemaal weg van om in dit soort magazines te bladeren en ze is er uren zoet mee. Het vrouwtje wordt dit jaar 89 jaar en toch stuurt ze soms nog een brief naar vriendinnen die vroeger bij haar op school zaten, waarin ze dan iets klein toevoegt zoals een receptje of dergelijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor m'n moeder omdat ze een echte creabea is en omdat ze de liefste is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou ze dan in het Engels willen en er één geven aan mijn lieve penvriendin in Hong Kong.
  Ze schrijft me heel trouw over haar leven, kinderen, werk maar ook over de armoede waarin ze moet leven. Ze heeft bijna geen geld voor de postzegel en daarom moet ik die telkens terugsturen en dan gebruikt ze hem opnieuw. Ze verdiend dus een leuke verrassing. Groetjes Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuke actie!
  Ik zou deze geven aan Linda, wij hebben op dezelfde mavo gezeten. We waren geen vriendinnen maar hadden wel een paar vrienden gemeen.
  En dan jaaaaren later voeg je elkaar toe op FB. Ik werd (mede door haar) geprikkeld om te gaan haken. Op mijn beurt nodigde ik haar uit voor een SnailMail groep.
  Zo merk je dat je jaren later, beide single mom van 2 kindjes, toch heel veel interesses deelt :)

  Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aan wie zou ik één weggeven? Goh, ik zou het eerlijk nog niet weten, alhoewel ik weet het wel, maar als ik hier post wie is het geen kado meer. Dus hierbij zou ik het geven aan iemand die mijn blogleven toch wat veranderd heeft en gek is van snailmail. Telt het ook? Want de naam hou ik dan liever nog even geheim of deel ik je via mail :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou mijn vriendin Anouk een Snailmail Magazine gunnen. Ze ligt -hoogzwanger- in het ziekenhuis met een bacteriële infectie in haar knie. Toch stuurt ze vermakelijke stukjes over oude dames en hun nachtelijke avonturen (die haar uit haar slaap houden) rond. Ik moet hierom gieren van het lachen. Anouk zal wel even onder de pannen zijn. Ik weet dat een Snailmail Magazine haar humeur goed zal doen. Dan blijft ze leuke stukjes schrijven, waar ik weer om kan lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ps. die oude dames liggen bij haar op de kamer in het ziekenhuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. eentje voor mij zelf en eentje voor mijn dochter van 12 omdat als ik hem zou winnen
  ze alles van mij af pikt ;)) en dan als moeder sta je het maar weer af :)) maar ze is wel lief hoor :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Fiore-design,

   We hebben jou gekozen als winnaar! Je reactie is zo herkenbaar ;)

   Wil je een mail sturen aan snailmailmagazine@gmail.com met de adresgegeven en welke magazines je wilt ontvangen en in welke taal?

   Gefeliciteerd!

   Marion

   Verwijderen
  2. HOI mail is onder weg ben zo blij kijk er echt naar uit.
   Ga het zo meteen even op mijn facbook zetten ;)
   Ik laat nog even weten wat mijn dochter er van vindt :))
   groet gerda

   Verwijderen
 9. Goh, aan wie zou ik er géén willen weggeven? Ik denk dat ik hem aan mijn penvriendin in Oekraïne zou sturen. Ze heeft het op dit moment erg moeilijk met wat er in haar land gebeurt, dus ze zou wel een oppeppertje kunnen gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zou ik graag winnen... ik zou ze allebei sturen aan 2 hele lieve blogmadammen die mij het snailmailen leerden kennen. Zij zouden er ontzettend van genieten daar ben ik zeker van... en bovendien vind ik dat ze het super verdienen omdat ze beiden op privévlak toch al wel het een en ander hebben meegemaakt en één van hen momenteel nog midden in de zorgen zit.. Oh wat zou dit hen opbeuren! Nu maar keihard duimen voor mezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik deel dit graag met mijn dochter zodat ze samen met haar dochter nieuwe ideeën kan opdoen. Ik zie mijn favoriete dames te weinig, echter altijd op de hoogte van elkaars creabea dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh wat leuk! ik zou hem aan een lieve vriendin willen geven, als bedankje voor het inspireren van zelf post maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ik zou dit delen met mijn zus die ook graag kaarten maakt, stuurt en ontvangt. En het zou geweldig zijn om ze te kunnen gebruiken als inspiratie op onze volgende crea-zussen dag..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk leuk! ik zou hem graag willen delen met een een nieuwe mailvriendin die een snailmailmaatje wordt.. ze is zo gul en wilde graag met snailmailen beginnen dus ik denk dat ze het heel erg leuk zal vinden om ideetjes op te kunnen doen uit jullie mooi blaadje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo leuk! Ik zou het tweede magazine aan mijn beste pennenvriendin schenken, die tegelijkertijd ook mijn zus is. We wonen ver van elkaar en schrijven elke week een brief naar mekaar. Ik heb het hele snailmail-gegeven door deze website ontdekt en zo mijn zus er ook mee laten kennismaken en we zijn beiden grote fan. De band die zussen kunnen hebben is uniek en door elkaar brieven te schrijven, wordt die alleen maar verder uitgebouwd. In brieven vertel je elkaar dingen die je anders niet zou zeggen. We hebben beiden een moeilijke tijd achter de rug, maar zijn beiden creatief en houden ervan dit met elkaar te delen.

  BeantwoordenVerwijderen