woensdag 5 februari 2014

POST!

Dit jaar deed ik mee aan de Wreck This Girl's Secret Penpal Scavenger Hunt. Mijn pakketje is goed aangekomen en ik kreeg iets supers, helemaal uit Singapore! In een vrolijke doos vond ik allerlei pakketjes en een brief:Wat ik kreeg: een stoffen tas, traditioneel knikkers spel en hummel schilderijtje..Magdelena ontwerpt zelf sieraden (met een Etsy shop). Ik kreeg van haar een lief setje met oorbellen, ketting en ring. Ik verdraag helaas geen sieraden, maar ik ga er vast iemand heel blij mee maken!Ook zat er een mail-kit pakketje bij met allerlei leuke papieren spulletjes om mee te snailmailen.En last, maar zeker niet least: een happy day kit. Alleboel inspiratie en mooie teksten voor als het een keertje niet zo lekker gaat. Me like!Dankjewel lieve Magdelena, ik vind het helemaal geweldig!
Fab organiseert dit elk jaar, dus zeker een aanrader om volgend jaar aan mee te doen!

4 opmerkingen:

 1. Je hebt super leuke dingen gekregen! Ik heb zelf ook meegedaan, echt een gaaf initiatief!

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk pakketje! Wat maakt ze prachtige sieraden, vooral de ring. Jammer dat je ze zelf niet kan dragen. Leuk om zoiets eens internationaal te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk leuk leuk! En extra leuk zo uit het buitenland vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben verliefd op het stofje van die tas, prachtig! De sieraden en de Happy day kit zijn ook echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen