maandag 23 december 2013

SHOP TE KOOP

De shop is te koop! Heb je een liefde voor snailmail/post en lijkt het je leuk om een eigen shop te hebben? Lees dan verder!

Ik ben hier ongeveer een jaar geleden mee begonnen toen ik snailmail leerde kennen. Het is veel groter geworden dan ik verwacht had en heb nu teveel ideeën en te weinig tijd, dus ik moet ik loslaten. Omdat de shop goed loopt, probeer ik het dus te verkopen in plaats van ermee te stoppen.

Waar gaat het om?
> Huisstijl (logo, kaartjes, freebies, banners, etc.)
> Webshop (luondo + etsy)
> Blog (blogspot / NL + EN)
> Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest
> Domeinnamen (snailmailmagazine.nl + snailmailshop.nl)
> Ontwerp + voorraad producten (eigen ontwerp + ingekocht)
> Emailadres + Vermelding op Flavourites.nl

Ben je geïnteresseerd? 
Stuur me dan een berichtje en dan stuur ik je alle informatie per email.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen