donderdag 19 december 2013

PROJECT POSTVRIEND

Kennen jullie Project Postvriend al? Ik heb voor Anneke het logo ontworpen en heb ook al een paar keer gratis wens- en ansichtkaarten naar d'r gestuurd, want ik vind het zo'n goed initiatief! Heb je zin om met post een goede daad te doen? Dan is dit een goede manier!

Project Postvriend is een initiatief dat zich inzet om de eenzaamheid in onze samenleving te verkleinen. Dit proberen wij te doen door middel van het versturen van kaartjes en/of brieven naar degene die wel een verrassing op de deurmat kunnen gebruiken. Project Postvriend wil proberen om de populariteit van o.a. postcrossing en snail mail in te zetten om een brug te bouwen  tussen mensen die zich eenzaam voelen en anderen. Dit is een laagdrempelige manier om eenzaamheid bespreekbaar te maken en nieuwe contacten te leggen. Door middel van het verzenden van een kaartje of brief kan men een persoon die eenzaam is het gevoel geven dat er aan hem of haar  gedacht wordt. We laten hen op die manier weten dat ze niet alleen zijn.

4 opmerkingen:

  1. Mooi initiatief. Maar ik heb me aangemeld en er nooit meer iets op gehoord. Dat hoor ik van anderen ook, jammer hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geef het eventjes! Volgens mij doet Anneke het handmatig.

      Verwijderen