woensdag 30 oktober 2013

GIVEAWAY!

Het is even geleden, maar het weer tijd voor een giveaway.
Met de voorbereidingen voor Flavourites Live! ben ik spulletjes tegengekomen, waar ik dénk dat ik jullie wel een plezier kan doen, dus bij deze! Wat je krijgt een verrassing, maar als je van snailmail houd, ga je dit waarderen!

Ik ben altijd op zoek naar inspiratie en leuke dingen om te doen (en knutselen). Natuurlijk struin ik zelf het internet af, maar is zoveel, dat kan ik onmogelijk allemaal vinden! Dus ben jij lekker creatief bezig en denk je dat ik het ook leuk zal vinden? Laat het me zien en wie weet win je er een leuke prijs mee! (misschien gebruik ik het zelfs wel voor het volgende snailmail magazine, met credit natuurlijk)

Hoe werkt het?
> Iedereen mag een (link van een) foto van de snailmail emailen waar ze trots op zijn. Als nodig, kun je er toelichting bij geven. Het hoeft geen grote kwaliteit foto te zijn, van je blog is ook prima!
> Ik zet alle foto's op Facebook. Daar mag iedereen stemmen (like). Vraag je vrienden en familie om je te helpen!
> Degene met de meeste likes wint de eerste prijs (grote pakje op foto) en de tweede en derde krijgen ook een leuk kadootje (de andere 2 pakketjes). Dan maak ik bekend wie heeft gewonnen en WAT ze hebben gewonnen op de blog.


Data
01.12.2013 Deadline opsturen voorbeeld
01.12.2013 - 14.12.2013 Stemmen (like) op de foto's
15.12.13 Bekendmaking winnaars en prijzen

Regels
> Iedereen mag 1 keer, met 1 snailmail meedoen.
> Je moet de snailmail zelf hebben gemaakt, niet ontvangen.
> Foto's die na de deadline worden opgestuurd, doen niet mee.
> Prijzen zijn voor persoonlijk gebruik.
> Je mag hierover bloggen, delen op Facebook of Twitter, maar is niet verplicht!

Let op! De spulletjes zijn in mijn appartement bewaard, waar ik rook.
Ik kan niet garanderen dat dat niet te ruiken zal zijn.

6 opmerkingen:

 1. Leuk bedacht deze originele give away, maar dat ga ik vast niet winnen, dus ik hou het maar op stemmen.

  Groeten van Juffrouw Mier

  P.S. Is stoppen met roken een idee??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke actie! Ik heb je al gemaild
  Liefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ben dol op snailmail dus heb je gemaild ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vond het lastig kiezen en ik zit zelf niet op Facebook, maar wie niet waagt... Heb je gemaild :)

  BeantwoordenVerwijderen