dinsdag 3 september 2013

STUUR EEN KAARTJE

Om de zoveel tijd stuur ik spontane post en kleine dootjes naar vriendinnen en familie. Gewoon om even te zwaaien of om ze te laten weten dat ik aan ze denk. Het is leuk om te doen, geeft een glimlach aan de ontvanger en automatisch ook weer aan mij als ze laten weten dat ze het fijn vonden. Dus wanneer je in een (web)shop bent waar ze kaarten verkopen, koop dan een stapeltje algemene (ansicht)kaarten om soms te sturen, gewoon zomaar.


De meeste kaarten in de foto zijn verkrijgbaar in de Snailmail Shop.

5 opmerkingen:

 1. dat vind ik ook leuk om te doen. Alleen merk ik dat het toch behoorlijk eenrichtingverkeer is. Heb jij dat ook of krijg je regelmatig ook spontaan iets toegezonden van iemand anders?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het varieert. Bij sommige is het inderdaad eenzijdig, maar weet ik dat van te voren. Maar bij anderen motiveert hen dat om het ook te doen :)

   Verwijderen
 2. Ik doe dat ook regelmatig, en ik ervaar dat mensen dat inderdaad fijn vinden. En zo langzamerhand krijg ik zelf ook steeds meer post, leuk dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat doe ik ook graag. Ik vind het ook leuk om dan een kaartje uit te zoeken of te bedenken die iets zegt over die persoon of over wat er op dat moment in haar/zijn leven speelt.

  BeantwoordenVerwijderen