maandag 2 september 2013

SNAILMAIL KASTJE

Dus dit is meer inspiratie van een tutorial, maar ik vond het wel leuk om het te delen. Ik had het idee om een soort kastje te maken. Eerst had ik bedacht om lades te maken, maar gelukkig realiseerde ik me vrij snel dat dat wel ERG ingewikkeld zou worden, dus dat heb ik los gelaten.

Ik heb hiervoor een oude (A5) brievenbusdoos gebruikt, waarvan ik de bovenkant heb losgesneden waardoor het een klep werd (deurtje).

De ‘latjes’ die de vakjes maken heb ik met brede tape erin geplakt. Ze hadden de breedte van het doosje, zodat ik ze er precies in kon schuiven en ook de hoogte, zodat ze niet uitstaken. Ik heb van groot naar klein gewerkt.
Daarna heb ik ze ook nog extra vast gemaakt aan het doosje, zodat ze niet heen en weer konden schuiven.Daarna ben ik gewoon uit mijn dak gegaan met tapejes, stickers en postzegels.
Het onderste (grote) vak is voor de brief en de rest voor dootjes.

4 opmerkingen: