woensdag 4 september 2013

LIEVE SNAILMAILERS

Ik ga met de Shop op Flavourites Live staan. Ik wil graag aan de mensen die het nog niet kennen laten zien hoe leuk het kan zijn, dus ik ben bezig met een inspiratie boek. Helaas heb ik niet genoeg foto's om het een mooi dik boek te maken, dus ik heb jullie hulp nodig!

Kun je mij foto's emailen van (verzonden) snailmail? Instagram foto's zijn ok, maar liever originele telefoon/camera foto's. Natuurlijk komt er een credit, achteraan het boek komt een stukje met 'bedankt'. Als je snailmail wil sturen die je hebt ontvangen, check dan even met de verstuurder dat het ok is en adressen worden natuurlijk wazig gemaakt.

Dit is niet een boek dat ik ga verkopen. Het zal maar eenmalig worden gedrukt, voor de markt.

HET BOEK IS KLAAR, BEDANKT VOOR AL JULLIE FOTO'S

De foto's kunnen zijn:
> Een snailmail pakket
> Lief (brief)papier/stickers/pennen, wat je maar voor je snailmail gebruikt
> Iets creatiefs (terwijl je ermee bezig bent of helemaal af)

Voorbeelden van foto's:

12 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg, ik wil je wel wat foto's sturen (ga ik morgen proberen te doen). Ik hoop dat je er wat aan hebt!
  Groetjes Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien wil je op mijn blog kijken of er bruikbare foto's bij zitten. Dan hoor ik het wel of ik ze moet opsturen. Enjoymyenjoyz.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Foto's zijn heel leuk! Maar een beetje klein.. Heb je ze ook groter?

   Verwijderen
  2. Ja ik heb ze in een apje zo geplakt maar heb ze allemaal groter

   Verwijderen
 3. Hoi Anke, Wat moeten de minimale afmetingen zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo groot als je hebt. Afhankelijk van het formaat dat je aanlevert, komen ze groot of klein in het boekje.

   Verwijderen
 4. Een super leuk initiatief, ik heb je een aantal foto's gemaild!
  Groetjes Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk initiatief! Als je wil mag je ook een kijkje nemen op mijn blog: http://bijgebrekaanbeter.blogspot.be/search/label/%28snail%29mail. Ik hoor het wel als er foto's tussen zitten die je graag in groter formaat zou willen :)

  BeantwoordenVerwijderen