maandag 16 september 2013

KNOPEN

Knopen zijn leuk om mee te knutselen! Je kunt ze in allerlei verschillende kleuren, formaten en vormen krijgen. Geïnspireerd door Janita's freubels, ben ik ook ermee aan de slag gegaan. Hier zijn een paar ideetjes voor jullie om zelf te proberen. Ik heb hiervoor oude kerstkaarten gebruikt, die ik toch niet mee ga versturen (ook meteen een hergebruik tip! ;))

Teken een (simpele) illustratie en maak die af met één of meerdere knopen.Ronde knopen zijn ook een mooie O, dus je kunt er ook woorden mee schrijven. Bijvoorbeeld een naam of HALLO, HOERA, HOI, enzovoorts.Ook leuk: knutsel je kaart vol met plaatjes, tape en wat je in huis hebt. Met knopen kun je dan een rand maken. Ook bijvoorbeeld om een plaatje heen, als een soort fotolijstje.Dit was een leuk idee, maar bij mij niet zo goed gelukt (verkeerde verf gebruikt). Plak her en der wat knopen op een oude kaart en verf daarna het geheel in 1 kleur.En last, but not least: plak het hele kaartje vol! Let wel dat de ondergrond goed dik karton is, want het wordt best zwaar. Ook leuk: plak bovenop de grote knopen één of twee knopen.

3 opmerkingen:

  1. Wohh wat een superleuke kaarten heb je gemaakt en wat een leuke ideetjes!!
    Echt helemaal mijn smaak :) Baal nog steeds dat ik bij de Action steeds mis greep naar die zakjes leuke en goedkope knopen whaha
    (mandalalena.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen