maandag 5 augustus 2013

VOSJES SNAILMAIL TUTORIAL

Ik heb er echt ontzettend veel plezier aan om deze tutorials te maken, dus ik heb besloten nog een 'stapje verder' te gaan en in plaats van doedels en foto's, deze keer eentje te maken op de computer. Laat me weten of het duidelijk is en natuurlijk of jullie het leuk vinden! :) Download 'm gratis in het Nederlands of Engels. Let op, alle tutorials zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Veel plezier ermee!

Ik was van plan om de snailmail zo te versturen. Gewoon een etiket erop plakken en daar het adres van de ontvanger op te schrijven. Helaas heb ik de ervaring dat pakketjes in transparante enveloppen en doosjes nog wel eens niet aankomen. Nieuwsgierige postbodes nemen het mee naar huis. Wat natuurlijke en groot compliment is, maar niet leuk! Dus mijn advies: stuur het in een gewone flop.


3 opmerkingen: