zaterdag 3 augustus 2013

STICKERVEL

Ik ga de stickers in de shop veranderen (wordt een beetje tureluur van alles te moeten knippen), dus ik ga stickervellen maken. Er komen 2 soorten, eentje met zwarte stift getekend en deze (niet alleen wolkjes, maar wel dergelijke illustraties), maar ik kan niet kiezen, ik vind beide stijlen leuk. Wat denken jullie?

5 opmerkingen:

 1. En de twaalf punten gaan naar;
  Grafisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze beide leuk, handgemaakt heeft meer sfeer. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap je dilemma want ze zijn beiden echt leuk! Maar als ik echt moet kiezen en dat is de bedoeling... dan ga ik voor handgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beiden zijn heel leuk, maar mijn favoriet is toch de handgemaakte... :)

  BeantwoordenVerwijderen