woensdag 28 augustus 2013

SNAILMAIL AGENDA

Terwijl ik druk bezig ben met artiesten te vinden voor de Pretty in Pink agenda, ben ik ondertussen ook nog bezig met de snailmail agenda (multitasken!) Vandaag ontwierp ik een week pagina waar ik blij van wordt. Wat vinden jullie ervan?

De agenda wordt tweetalig (Nederlands en Engels), zodat het voor iedereen geschikt is. Elke week heeft lekker veel schrijfruimte (agenda is A5) en ook een plek om losse dingen op te schrijven die je niet mag vergeten. Ook is hij zonder data, dus je kunt 'm laten gaan wanneer het jou uitkomt! De slak illustratie zal variĆ«ren en natuurlijk: zoals jullie gewend zijn, helemaal zwart wit. Achteraan komen er ook nog veel meer snailmail-gerelateerde pagina's (maar daar ben ik nog mee bezig).

UPDATE
Ik heb de week pagina's aangepast, zodat er meer ruimte in het weekend is (want dat hebben we allemaal eigenlijk wel nodig!). Ik heb pagina's gemaakt, voor je adressen (± 25) en schema's waar je je snailmail kunt bijhouden (wanneer je wat ontvangt en verstuurd ± 150). Alle 53 week pagina's hebben verschillende illustraties. Ik moet de eerste pagina's voor je eigen persoonlijk info nog doen, maar er is op zich nog ruimte over. Wat zouden jullie nog meer in de snailmail agenda willen zien?

4 opmerkingen:

 1. Wat ikzelf altijd erg handig vind in agenda's zijn n soort van envelopjes waar je losse papiertjes/bonnetjes etc in kunt stoppen. Zo wordt het voor mij net wat meer dan n agenda. En plastic hoesjes om foto's in te doen, ook erg leuk maar wellicht houd niet iedereen daar van :)
  Ziet er verder supertof uit! Leuk dat je m zelf kunt laten lopen.... heel origineel ;)

  Groetjes Annika

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Annika, dat ben ik helemaal met je eens, maar dat is helaas niet haalbaar met mijn budget. Het zal moeten blijven bij alleen een softcover-gelijmd boekje. Maar de inhoud maakt hopelijk een hoop goed ;) Groetjes, Anke

   Verwijderen
 2. Gewone notitiepagina's zijn ook fijn, om bij te houden welke films je hebt gezien/boeken je hebt gelezen bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen idee hoe ver je hier al mee bent, maar dit ziet er geweldig leuk uit! :) Waar kan ik hem vinden als hij klaar is?!

  Lege notitiepagina's zijn inderdaad erg fijn! En verder zou ik een datum erin juist wel heel erg handig vinden, maar goed, dat kan ik ook zelf doen.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen