dinsdag 13 augustus 2013

NEON TAPEJES

Vorige zaterdag kwam ik deze neon tapejes bij de Action tegen. Na testen bleek dat de gele en groene niet zo heel veel verschillen en ze een stuk dramatischer op de rol uitzien dan op papier. Toch vind ik ze wel leuk en als ik een sterkere kleur wil, kan ik ze dubbel plakken! Verkrijgbaar in een doosje van 8 (mini) rolletjes.

4 opmerkingen:

 1. Die zijn leuk! Heb spijt dat ik ze laatst niet heb gehaald hihi..maar weer een goede reden om naar de action te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! En ik had mezelf net beloofd tot einde van de maand niet meer naar de Action te gaan!

  Groetjes Bianca | www.atmicasa.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had ze laatst ook al gescoord, ze zijn leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, die heb ik ook. Viel inderdaad een beetje tegen, hoe ze zijn als je ze ergens opplakt. Goed idee om dubbel te plakken, ga ik proberen!

  BeantwoordenVerwijderen