zondag 28 juli 2013

LETTERTANGEN

Katrien vroeg of ik misschien tips/advies had over lettertangen, dus laat ik dat hier beantwoorden, dan kunnen jullie allemaal meelezen!

Ik heb er altijd eentje gehad van Dymo. Deze was heel fijn, maar op een dag heb ik 'm zelf kapot gemaakt (geen idee hoe, maar hij deed het niet meer), dus toen moest ik natuurlijk een nieuwe! :) Bij Hip Gemaakt kocht ik er eentje van Motex. De meest simpele variant, deze bevalt me ERG goed! Sandra van Hip Gemaakt heeft ook heel handig een overzicht gemaakt wat het verschil tussen de Motex lettertang-varianten is, zie hier.

DYMO
> Rolletje zit IN apparaat (maar daarom wel een beetje lomp ding)
> Maar 1 lettertype beschikbaar
> Fijne kleurtjes tape verkrijgbaar

MOTEX
> Rolletje in apparaat klikken (heeft de neiging om weg te schuiven als je bezig bent)
> Verschillende lettertypes verkrijgbaar
> Fijne kleurtjes tape verkrijgbaar

Ik heb een beetje spijt dat ik niet de uitgebreidere versie heb gekocht, want ik heb van meerdere mensen snailmail gekregen die dat wel hadden en de afwisseling is toch wel erg leuk! (grote letter, kleine letters, emoticons). Maar goed, ik heb echt serieus zoveel snailmail-zooi (ik ben net verhuisd, dus heb alles weer in handen gehad, wauw wat veel!), dus ik kan er wel mee leven..

1 opmerking:

 1. Yeah, wat lief dat je dit hebt uitgezocht!
  Weet nu precies wat ik wil.
  Ga straks mijn bestelling plaatsen,
  zag ook stippen masking tape in de webshop...
  O lala dat wordt weer droog brood eten de rest van de week :-)

  BeantwoordenVerwijderen