maandag 17 juni 2013

LETTERS

Het is wel weer tijd voor een freebie, vinden jullie niet? :) Ik ben de laatste tijd veel bezig met letters en fonts te ontwerpen. De meeste zijn met de hand gemaakt, dus eigenlijk heel leuk voor snailmail! Dus ik heb een paar leuke zinnen en woorden ermee gemaakt. Je kunt ze bijvoorbeeld printen, uitknippen en op je envelop plakken (of misschien nog handiger: print het op etiket-papier , o.a. verkrijgbaar bij de HEMA). Bij de download zit een Nederlandse én Engelse versie, dus ook geschikt voor internationale penvriendinnen. Veel plezier ermee!
Een paar lettertypes kun je ook gratis downloaden bij mijn dafont (alleen voor persoonlijk gebruik!).

3 opmerkingen:

 1. Oh! zo een fijne freebie! Dank je wel!!! Klik>download.... Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi.. graag gedaan en veel plezier ermee! :)

   Verwijderen
 2. Hallo Anke,ik heb een vraag.... ik ben op zoek naar het lettertype gebruikt in de zin "Post (geel) voor jou" met de 2 pijltjes erachter. Zou jij me kunnen helpen? Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen