woensdag 8 mei 2013

WEBSITE TIP / SEND MORE MAIL

Klik op de banner om naar de website te gaan.

3 opmerkingen:

 1. Ja, deze site ken ik, ga er zelf ook regelmatig even kijken. Een andere site die ik zelf helemaal gaaf vind is penpaloftheweek.com
  Hier staan niet alleen hele uitgebreide, handgeschreven oproepjes van snailers maar ook echte interviews (met foto's)van snailers die helemaal gek zijn op schrijven. En de site wordt echt regelmatig geupdate, dus de moeite van het volgen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor het delen, die kende ik toevallig al :) Was de tip van vorige week!

   Verwijderen
 2. OOH wat erg! En...ik volg dit blog nog wel.
  Nouja, als ik nog een keer iets tegenkom,zet ik toch wel een reactie want: niet geschoten is altijd mis!

  BeantwoordenVerwijderen