vrijdag 3 mei 2013

LAATSTE APRIL SNAILMAIL - DEEL 5

Gisteren kreeg ik weer een hoop enveloppen en ook al heb ik ze niet in April gekregen, zijn het natuurlijk wel gewoon April Snailmails. Zij kunnen er ook niks aan doen dat de post er ietsje langer over heeft gedaan!

Het eerste leuke pakketje is van Melanie (uit Schijndel). Ze had er een 'fun with washi tape' thema snailmail van gemaakt en aangezien dat mijn huidige verslaving is, vond ik het super! :)De volgende kreeg ik van Barbara aka Bimba Gru (uit ItaliĆ«). Kijk nou hoe zoet dat briefpapier en de envelop is! Ik vond het ge-wel-dig! :) Ik moest ook grinniken om de Emily Strange kaartje. Op de voorkant staat 'Emily doesn't change, she's always strange' and on the back 'STRANGE CARD, this card entitles you to be strange.'Deze snailmail kreeg ik van Sanne (uit Ouderkerk a/d IJssel). Ze gebruikte het briefpapier en formulier van het eerste Snailmail Magazine, was ik erg leuk vond. Op de achterkant van de mooie kaart had ze 2 theetjes geplakt.En als laatste, maar zeker net zo leuk, een mooie snailmail van Chanou aka Gnoe (uit Utrecht). Ze schreef haar brief in de kersenbloesemtuin in de Amsterdamse Bos, om Hanami (beetje naar beneden scrollen) te vieren. In het rode vierkantje stopte ze was bloesem, dat vond ik echt geweldig! Ze deelde het moment met me en dat vond ik echt een bijzonder idee! Ze gaf me ook een leuk kadootje: een plastic tas met oude Nederlandse postzegels erop. Geen zorgen Chanou, ik had 'm nog niet (maar wilde 'm wel al een tijd!) :)Ook ontving ik vandaag een belachelijk groot pakket van Maureen aka Vampyre Queen, daar zal ik morgen foto's van online zetten.

1 opmerking:

  1. Leuk leuk! Het is btw ouderkerk aan de amstel, maakt verder niet uit voor je blog maar wel voor de post :)

    BeantwoordenVerwijderen