dinsdag 7 mei 2013

KLEIN FEESTJE

Als ik een bestelling van de shop inpak, probeer ik het altijd zo leuk mogelijk te maken. Ik zie de enveloppen zoals mijn normale snailmail, je moet er blij van worden.. zelfs voordat je 'm hebt geopend! Maar de inhoud is natuurlijk net zo belangrijk.

Ik probeer er een klein feestje van te maken met allerlei (papieren) zakjes, tape, verschillende postzegels (incl. degene die zelf heb ontworpen) en natuurlijk een hoop freebies. Ik probeer niks met de verpakking te doen dat te permanent is, zodat je het weer kunt hergebruiken voor je snailmail. Ik hoop dat jullie het leuk vinden :)1 opmerking:

  1. Ik vond het zeker leuk!!!!!! Ik heb het heel voorzichtig uitgepakt en zelfs de tapejes heb ik op een stukje mica geplakt voor in mijn smashboek. :))

    BeantwoordenVerwijderen