maandag 27 mei 2013

HATE MAIL

Dit is echt een kwestie van smaak en je gevoel van humor, maar hier kan ik echt om grinniken. Mr. Bingo is ooit begonnen met hatemail en dat is aangeslagen. Mensen geven hun adres en hij stuurt hen een (geïllustreerde) kaart met een grove opmerking. Als je het leuk vind, is er ook een boek verkrijgbaar!
5 opmerkingen:

 1. haha ik vind ze super leuk, al geef ik toe dat ik wel een wenkbrauw op zou trekken als iemand zo'n kaart naar mij zou sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaaaaaaaaaaaaaa hilarisch ! Wel even slikken inderdaad als je zo een kaart op de mat vindt (vooral de onderste).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan hier echt wel om lachen ja. Maar als je zelf niet een 'hate mail' hebt besteld sta je wel ff te kijken ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whihihiiiee ik lig in een deuk! Geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen