woensdag 24 april 2013

VERSLAAFD

Een greep uit mijn masking tape collectie.

6 opmerkingen:

 1. Ja, jij hebt inderdaad wel een serieuze verslaving. Gelukkig is het er een die niet zo heel slecht voor lichaam, geest en portemonnee is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahahha.. ok, ik zal me er niet zo schuldig over voelen ;)

   Verwijderen
 2. Een greep uit?? Dat betekent dat je nóg meer hebt? ;) ze zijn wel allemaal leuk, ik herken er ook wat :)
  Groetjes, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zijn wel de meeste hoor :) Maar ik had dit op een papiertje geplakt om te testen op welke ik kon printen en sommige waren precies hetzelfde qua structuur, dus was niet nodig om die er ook op te plakken.

   Verwijderen
 3. Ik weet van de meeste waar ze vandaan komen...Ik geloof dat ik ook verslaafd ben...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet eerlijk bekennen dat ik vooral de gezellig geprijsde tapejes koop omdat ik er best veel van gebruik.En dat op die manier mijn eerste rolletje begint te veranderen in een soort van verzameling.

  BeantwoordenVerwijderen