zondag 21 april 2013

TIP!

Misschien lig ik ontzettend achter, ik was al tijden niet meer in de Boekenvoordeel winkel geweest, maar wist je dat je daar heel veel leuke creadoe dingen kunt krijgen? De laatste keer dat ik er was, hadden ze wel een beetje, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een hele wand! Scrapbook benodigdheden, tapejes, stofjes, papier, enzovoorts. Op kleur gesorteerd, heel handig! (setjes van 3 tapejes kosten 4,99) Dit is mijn buit:

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hihi.. gelukkig, ben dus niet de enige die het nog niet wist ;)

   Verwijderen
 2. Bij de Big Bazaar: 5 of 6 rolletjes tape voor 69 cent!
  Ga z.s.m. kijken bij de Boekvoordeel omdat er toch een in de buurt ligt en bovenstaande tapejes vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nice!! Ken de winkel niet, net even gekeken, zit niet in limburg helaas.

   Verwijderen
 3. Ik heb ze dit weekend ook ontdekt en ook gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas zit er dus zo'n gevaarlijke winkel bij mij om de hoek... Heerlijk! ;)

  BeantwoordenVerwijderen