maandag 1 april 2013

RESULTATEN

Vandaag heb ik de stemmen geteld. Ik heb ze binnen gekregen via Facebook, Twitter, Instagram, email en de blog. Dankjulliewel voor jullie mening, het heeft me ontzettend geholpen! Dit zijn de 10 meest populaire patroon ontwerpen (in een willekeurige volgorde) en die zullen een plekje krijgen in het I ♥ pattern-boekje! Binnenkort verkrijgbaar in de shop als boekje + printable.

> Having tea with me - Anne Copier
> Futuristic - Dasvini Subash
> Forest - Bimba Gru
> Crafty Goods - Fran T
> Creative - Tante Jannie (Femke)
> Veggies - Mieke Jenneskens
> Deer + Fox - Nikki Dotti
> Dutch Houses - Maaike Schimmel
> Summertime - Wendy Schumacher
> Spring Birdies - Jill Howarth


Omdat er zoveel gave patronen waren en een paar van mijn favorieten niet bij de 10 zaten, heb ik besloten om deze toch in het boekje toe te voegen en gewoon wat minder van mijn eigen ontwerpen erin te zetten. Dit zijn ze:

> Lots of Hearts - Moniek Dollekens
> Autumn - Fab
> Kitties - Stephanie Phua

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke selectie is het geworden! Heel blij dat ik ook in het I love patterns-boekje mag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is zeker een leuke selectie! Ik vind vooral de spring birdies erg leuk! Bedankt dat ik er ook in mag staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh yeah Tante Jannie's patroontje zit erbij, super vind ik dat. Ik had haar erop gewezen en ze is nu helemaal los aan het gaan met allerlei patroontjes ;). Geweldig! Leuke patroontjes zijn het geworden!
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Winnaars gefeliciteerd! Het wordt een mooi boekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoera! Degene waar ik op stemde zitten erbij! Dik verdiend! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen