maandag 29 april 2013

MOST CUTEST

Deze week plaatste ik een bestelling bij Most Cutest. Ik had er al een paar keer zitten kwijlen en deze keer had zij iets wat ik nodig had, dus het ideale excuus om ook nog iets voor mezelf te kopen! :) De slogan is "Cute, cuter, Cutest!" en dat is het! Ik hou niet van alle Kawaii, maar het meeste wat zij in haar winkel heeft, kan ik heel blij van worden!

Ik kocht 3 rollen brede tape (dat was wat ik nodig had, om enveloppen dicht te plakken) en voor mezelf ook nep-postzegel stickers (ook driehoekjes, leuk!) en nog een rolletje tape (want daar heb ik echt nog niet genoeg van :P). Ik kreeg er ook nog allerlei leuke gratis goodies bij, helemaal leuk! Dankjewel Marjet, het winkelen, envelop openen (en het gebruik straks vast ook) was een zeer prettige ervaring! Ook dankjewel dat je deze producten toegankelijk maakt voor Nederland, fijn!

Samengevat: Most Cutest is een aanrader! :)Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen