zaterdag 6 april 2013

LENTETYPES

Een hele leuke shop waar je terecht kunt voor allerlei fijne snailmail benodigdheden! Ze struint kringloop winkels af, op zoek naar die verborgen schatten, maar verkoopt ook leuke producten van andere ontwerpers (Kaartje of Kip, BL-ij, Studio Ditte, Miss Honeybird en de Krantenkapper). Ik zou zeggen, ga snel een kijkje nemen, ik ga ook zo een bestelling plaatsen!

In Irene's eigen woorden: Er sluimerde al een tijdje een idee voor een webshop met mooie kleine producten voor kleine prijzen. Tegelijk was ik bezig mijn creatieve kant te ontwikkelen en raakte ik geïnspireerd door andere mooie websites en producten. Naast mijn fulltime baan ben ik nu dan eindelijk die eigen webshop begonnen. Ik wil producten verkopen die glans geven aan het gewone dagelijkse leven, glans past immers goed bij lentetypes, maar ook bij andere types! Hopelijk vind je iets leuks in mijn shop.
1 opmerking:

  1. Leuke webshop. Heel leuk idee: het vintage surprise pakket.

    BeantwoordenVerwijderen