donderdag 18 april 2013

KIND REGARDS

Boek Review 'Kind Regards'
door Liz Williams
Review door Yoshi

Het eerste deel is algemene informatie. Interessant om te lezen, maar niet heel spannend. Toch is het kort en goed gestructureerd, dus je krijgt een idee zonder dat je je gaat vervelen. Het tweede deel is het nuttigste en ik begon meteen met delen te onderstrepen, omdat er goed advies over de etiquette van een briefschrijven in stonden die je goed kunt gebruiken. Dit was mijn lievelingsdeel en ik kreeg er echt zin van om meteen duizenden brieven en dankjewel-briefjes te gaan schrijven.Het derde deel was echt het meest interessant. Er stonden veel voorbeelden in van oude brieven waarvan je moest lachen, huilen en die heel goed illustreerde hoe belangrijk een brief schrijven eigenlijk is, maar ook hoe divers ze zijn. Er zitten her en der ook nuttige tips verstopt, zoals bijvoorbeeld hoe je een liefdesbrief schrijft. Ik vond het heerlijk om dit hoofdstuk te lezen.. nee, het hele boek en ik zal het zeker weten nog een keer lezen! Ik denk dat ik nog meer belangrijke dingen ga onderstrepen om later te raadplegen. Dus raad ik dit boek aan? Zeker weten! Het is interessant, handig, op een fijne manier geschreven en goed gestructureerd zodat je niet verdwaalt. En de kaft is ook mooi ^-^Dit boek is het geld en leestijd helemaal waard!

Dus koop er eentje of leen ‘m van iemand, ik weet zeker dat je het leuk gaat vinden :)

1 opmerking: