dinsdag 16 april 2013

GEWELDIG

Gisteren was ik een blij meisje! Ik kreeg geweldige snailmails van mijn lieve dinnen Janita en Irene. Janita maakt altijd super pakketten, misschien kun je je de vorige keer nog herinneren: een hele gave map met heel veel leuke dingetjes, helemaal gerecycled! Dit is wat ze deze keer had gemaakt:

Als je nog een beginner in snailmail bent, laat je dit niet intimideren, dit is echt ABSURD! :)
Janita is gewoon super creatief en er wordt echt niet van je verwacht dat jij ook zoiets dergelijks maakt!

Het volgende pakketje was anders, maar net zo leuk. Irene weet echt precies waar ik van jou! Ik spaar sinds een tijdje sleutels. Niet om een specifieke reden, het lijkt me gewoon leuk om daar eens iets mee te doen. Aangezien je ze niet kunt kopen, heb ik mijn snailmailers gevraagd om hun sleutels (die ze niet gebruiken) op te sturen en ik heb inmiddels al een kleine collectie. Irene maakte voor een sleutel- en sprookjes-thema snailmail voor mij, super leuk!

Zie je dat kleine craft notiteboekje met het prins en konijn plaatje erop? Dat is de brief! Ze had het echt ook helemaal volgeschreven :) Ik vond de ansichtkaart met de kikker ook helemaal geweldig, sorry moeder! (heeft een hekel aan kikkers)

6 opmerkingen:

 1. Allemachtig wat een gave post zeg ! Allebei trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Dit is waarom ik snailmail zo leuk vind! Niet omdat er zoveel kadootjes bij zitten, maar gewoon elkaars creativiteit.. :)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja hè! Dit is waarom ik snailmail zo leuk vind! Niet omdat er zoveel kadootjes bij zitten, maar gewoon elkaars creativiteit.. :)

   Verwijderen
 3. Wauw! Wat een ontzettend gave post zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Dit is waarom ik snailmail zo leuk vind! Niet omdat er zoveel kadootjes bij zitten, maar gewoon elkaars creativiteit.. :)

   Verwijderen