vrijdag 19 april 2013

CREATIEVE PAKKETJES

Er gaan wat dingen veranderen in de shop. Ik heb de Big en Mini Box of fun verwijdert. Alhoewel ik het nog steeds een leuk vind, verkocht het niet echt. Maar geen zorgen! Ik ben bezig met nieuwe dingen te bedenken. Ik ga nu meer specifieke pakketjes bedenken, zoals: DIY enveloppen, maak leuke dootjes, enzovoorts. Ik moet het nog ontwerpen en alles samenstellen, maar ik wilde dit alvast vertellen! Ik hou jullie op de hoogte :)

2 opmerkingen:

 1. oh jammer.... had de kleine nog willen bestellen omdat ik de grote zo leuk vind
  ben benieuwd wat er nu allemaal in je shop komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie weet komen ze ooit nog eens terug, maar het was tijd om nieuwe dingen te proberen. Deze gaat ook heel leuk worden hoor! ;)

   Verwijderen