zaterdag 27 april 2013

BELACHELIJKE SNAILMAIL

Dit is één van de meest absurd (grote) snailmails die ik ooit heb gekregen. Ben je een beginner, schrik hier niet van, want dit is echt uitzonderlijk! De lieve Jantina stelde dit pakket voor me samen en serieus.. alles is leuk! Ik heb de letter-stempels (oranje dingetjes rechts bovenaan) meteen gebruikt.. leuk! Dankjewel lieve schat, je bent echt gek ;) Ik ga mijn best doen om dit te evenaren.

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke post.... die stempels zijn echt wel super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke snail mail zeg... wat een verwennerij. Geniet er van

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jantina ;) (weet dat je ook met janita snailt hoor :p) Graag gedaan, helemaal speciaal voor jou <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg! Daar heeft ze goed haar best op gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf!! Maaruh, ze heet toch Jantina? ;P

  BeantwoordenVerwijderen