dinsdag 23 april 2013

APRIL SNAILMAIL

Het is een paar dagen geleden dat ik over #aprilsnailmail heb geblogt, maar ze bleven natuurlijk wel binnenkomen (oh wat erg! ;)), dus ik ga een inhaalslag maken. Dit zijn de laatste snailmails die ik van lieve mensen heb binnen gekregen:

Deze lieve, kleine brief kwam helemaal uit Maleisië. Dankjewel Cheryl!Dit geweldige (mega!) pakket kwam van Cheetarah (aka KittyDarknessDesigns of MissThundercat). Ze is een fervent mailartiest en ik was helemaal wezenloos van de envelop! Ze stuurde me ook lekker veel kawaii dootjes en informatie over andere projecten + interessante websites, dankjewel!
Dit is één van de twee Koninginnedag-thema snailmails die ik kreeg. Deze is van Wendy (uit Limmen), zij was één van de deelnemers (en winnaar) van de Patroon-giveaway. Ze maakte twee hele lieve strijkkralen slakjes met een Hollandse vlag, super! Ik vond ook heel goed hoe simpel, maar toch leuk de envelop eruit zag! #applausjeVan Bethany (Poetic Paper Post) kreeg ik twee van haar gave mini magazines. Ik denk niet dat het voor de April Snailmail was, maar ze dacht dat ik het misschien leuk zou vinden en daar had ze helemaal gelijk in! Dankjewel.De tweede Koninginnedag-thema snailmail was van Laura (uit Oostknollendam). Ze naaide een dubbele rand om de envelop heen, hoe gaaf! In de flop zat een leuk pakketje met vintage en handgemaakte dootjes en een zak vol met lavendel. Mijn woonkamer ruikt nu heerlijk!Van Heleen (uit Amstelveen) kreeg ik een handgemaakte kaart, cool! Ik vind het altijd heerlijk om andermans creativiteit te zien! Ze had gelezen dat ik sleutels verzamelde. Ze had er helaas zelf geen (behalve degene die ze zelf gebruikt.. hihi) dus heeft ze iets voor me gemaakt. Dankjewel! Ze vroeg me om i.p.v. een snailmail een beest voor haar te maken voor haar Real Weird Animal project, dat zal ik doen! :)Als laatste, maar zeker niet het minste leuk.. misschien zelfs wel één van mijn favorieten! Een geweldig airmail (thema) snailmail van Simone (uit Berkel en Rodenrijs). Ze schreef dat ze gek is op reizen en papier, dus dit is de perfecte combinatie! De brief was geschreven op echt Air Mail paper, licht gewicht. Ook zaten er gave postzegels, adreslabel, tags, enzovoorts bij. Dankjewel Simone! :)Voor het geval dat ik iemand vergeten ben: dankjulliewel allemaal! Ik vond alle snailmails helemaal leuk! Heel divers, maar bij elk was het duidelijk dat je even een moment had genomen om iets te maken. Dat is wat ik me voorstel wat snailmail/creativiteit moet zijn. Ik lig een beetje achter, maar ik zal jullie zo snel mogelijk terugschrijven!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie snailmail! Erg leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat veel snailmail! Dank je wel voor het delen want ik doe hier een hoop inspiratie op! :) En nog bedankt voor het opsturen van de patronen bijlage! Hij is echt prachtig geworden :) Heb er vandaag een berichtje over op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Daarom doe ik het ook :) Ga zo op je blog kijken, leuk leuk!

   Verwijderen