vrijdag 19 april 2013

APRIL SNAILMAIL

Ik ben zo blij dat ik dit heb bedacht! Mijn brievenbus was nog nooit zo kleurrijk! Iedere dag open ik 'm en er zit gewoon iedere keer wat in, heerlijk :) Hier zijn degene die ik vorige woensdag kreeg.

Deze is van Erin (uit Rijssen). Ze had allerlei fijne dingetjes met de hand gemaakt die ik van Pinterest herkende! :) Het papier linksbovenaan is een doe-het-zelf lantaarn voor een waxine lichtje. Die krijgt een mooi plekje in mijn nieuwe huisje. Ook vond ik de tags van landkaarten erg fijn, in combinatie met de ronde neon-stickers.De andere is van Saskia (uit Haren), die ook een ware traktatie was! Ik vond de tags, gemaakt van memory-kaartjes erg zoet en de kaart rechts onderin zijn 2 kaarten aan elkaar geplakt, waarin ze een korte brief heeft geschreven, wat een origineel idee! Het blauwe zakje is gevuld met kaartjes en plaatjes die ik zeker ga gebruiken in mijn toekomstige snailmail!Dankjulliewel allebei voor al dit moois! Ik zal jullie snel terug schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten