dinsdag 5 maart 2013

YAY


Ter ere van 250 likes op Facebook, ongeveer 180 volgers op Twitter, meer dan 340 op Instagram en minstens 100 verkochte Snailmail Magazines, heb ik besloten om een DOUBLE FUN GIVEAWAY te doen! Alhoewel ik niet op zoek ben naar wereldfaam of het zo belangrijk vind om zoveel mogelijk volgers te hebben, is het toch een mega compliment! Ik vind het echt fijn om te zien hoe enthousiast iedereen reageert op het ontwerp en hoe het inspireert. Dat is wat ik ermee wilde en blijkbaar heb bereikt, heel leuk! Dus..

HOE / WAT / WAAR / WIE
Deze giveaway is voor mensen die, net als ik, gek zijn op snailmail. Als je het niet leuk vind, hoef je niet verder te lezen ;) Je hoeft niet per se op Facebook of Twitter te zitten, iedereen mag meedoen! Er zijn 2 manieren waarop je kunt meedoen:

1. PATROON
Ik wil een soort bijlage gaan maken, die je bij het magazine (of los) kunt kopen voor je snailmail. Dit is een klein A4 magazine met allerlei patronen. Deze kun je persoonlijk maken door ze in te kleuren en bijvoorbeeld enveloppen maken, je pakketje opvrolijken of iets anders leuks mee doen! Het zal in de stijl van het Snailmail Magazine zijn, dus handgetekend en zwart-wit. De bijlage zal uit 20 tot 25 pagina’s bestaan. Ik zal zelf een deel tekenen, maar het leek me ook leuk om 10 door andere mensen te laten maken!

Dit is de eerste manier hoe je met de giveaway kunt meedoen. Email (ankepankedesign/gmail) me een patroon, A4 formaat (gewoon een printer papiertje), met een zwarte stift getekend. Liefst op een hoge kwaliteit, 300 dpi, ingescand. Weet je niet hoe je een patroon herhalend kunt maken? Geen probleem, stuur me een onderdeel en ik maak er een patroon van. Heb je geen scanner? Ook niet erg: je kunt het ook op de post doen (Anke van der Meer, Geleenstraat 89, 6411 HX Heerlen). Je kunt t/m 20 maart je patroon opsturen.Ik zal na 20 maart mijn ± 15-25 favorieten kiezen en dan mogen jullie op Facebook stemmen (like=een stem), ik zal dan de beelden uploaden. De 10 favorieten worden gedrukt in het boekje en natuurlijk komt je naam (en als je die hebt, een website of blog) erbij staan! De winnaars krijgen de bijlage naar hun opgestuurd zodra deze gedrukt is!

In het kort:
> Handgetekend patroon op een A4tje (kijk hier voor inspiratie).
> Één patroon per persoon.
> Geen thema, verzin zelf iets leuks!
> Geen digitale patronen graag.
> Uiterlijk 20 maart opsturen/emailen.
> Als je wint krijg je de bijlage opgestuurd!

2. SHOPPEN
Een andere manier om iets te winnen in de week van 5 maart t/m 12 maart iets in de Snailmail Shop te kopen. Ik zal willekeurig bij 10 mensen iets gratis (product van de shop) erbij doen! Dit geldt ook voor digitale aanschaffen, dan krijg je bijvoorbeeld een gratis briefpapier set erbij.

Natuurlijk mag je altijd de blog, Instagram of Twitter volgen, Facebook liken, maar dat heeft geen invloed op je winkansen.

Ik ben ontzettend benieuwd naar de inzendingen, veel succes allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Even een (domme) vraag, je vraagt om een patroon, betekent dat dan dat ik een heel A4-tje vol moet tekenen zoals bijvoorbeeld de voorkant van het Snailmail Magazine?

  Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn geen domme vragen! Je hebt het helemaal goed begrepen! :) Ik zal er eventjes wat voorbeelden bij zetten.

   Verwijderen
  2. Hier staan ze!
   http://snailmailmagazine.blogspot.nl/2013/03/patronen.html

   Verwijderen
 2. Ik zal eens in de pen kruipen... als ik de tijd nog vind. Zal ook een linkje zetten op mijn blog, wie weet zijn er 'tekenaars' onder de bloggers die het wel leuk vinden!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee, ik doe mee, ben ook volger geworden, zie van alles voorbij komen met snail mail ga me er eens in verdiepen

  BeantwoordenVerwijderen