woensdag 6 maart 2013

WINKELEN

Waar halen jullie je snailmail spulletjes vandaan (webshops)?
Ik ben op zoek naar leuke tips voor de Snailmail Magazine ♥'s serie.
Alvast bedankt!

7 opmerkingen:

 1. Action, wibra, zeeman, Hema, voordeelboekhandel enz

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik denk dat ik mijn vraag even moet specificeren, want ik bedoelde webshops :) Van deze winkels kan ik (helaas) niet echt eentje maken.

   Verwijderen
 2. Ik heb laatste een bestelling geplaatst bij Dream Key en nu is er een pakketje onderweg van Postpapierenzo. Maar ook Winkel van Papier is leuk, Vlinders in je buik, maar via VTWonen kwam ik ook bij April and May uit. Of Paperstories....kan nog wel even doorgaan. Wil voor mijn blog ook zo'n leuke webshop reeks maken...dus niet alles jatten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahaha.. de meeste heb ik al (gehad of komen nog) maar toch bedankt voor de tip! En we zijn VAST niet de eerste/enige die het doen, dus we jatten waarschijnlijk sowieso van iemand anders ;)

   Verwijderen
 3. Ja ik kan geloof ik ook geen nieuwe noemen. Bij mij komt eigenlijk het meeste uit mijn kast. Na 20 jaar hobbyen en verzamelen kan ik eigenlijk voor iedere hobby of ieder creatief idee dat ik heb in mijn kast terecht. Erg fijn! Maar leuke "nieuwe"webshops lijken me erg leuk om te gaan shoppen!

  Groetjes Ivon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat 'probleem' heb ik dus ook een beetje :)

   Verwijderen
 4. Voor kaarten kun je heel goed terecht bij Cardcetera :)

  BeantwoordenVerwijderen