maandag 11 maart 2013

VANDAAG

Begon ik mijn 'werkdag' (ja, dit is mijn baan.. maar als ik niet naar een kantoor o.i.d. ga, voel het toch een beetje vreemd om het een werkdag te noemen) met nieuwe Big Boxes of Fun te maken. De vorige waren verkocht en ik had een nieuwe bestelling.Daarna heb ik ook meteen wat Mini Boxes of Fun gemaakt. Ze zijn beide best wat werk, want ik probeer er zoveel mogelijk leuke en diverse dingetjes in te doen, maar ik moet ook letten op het gewicht. Maar ik vind het leuk om te doen!Er was ook een bestelling voor de handgetekende enveloppen. Terwijl ik aan het tekenen was, realiseerde ik me dat het eigenlijk een beetje te veel werk is, dus ik ga ze laten drukken. Op het moment, heb ik ze even uit de shop gehaald, maar ik zal jullie laten weten als ze weer terug zijn!De verzonden bestelling van vandaag. De bovenste is een beetje onduidelijk. Er staat: 'Jacoline van Lieburg'.en misschien wel mijn favoriete deel, mijn brievenbus controleren.. Ik doe dit altijd nadat ik de bestellingen heb verzonden, als een soort beloning. Vandaag was het post van Nikki Dotti! Leuk leuk :) De papieren zakjes zijn leukigheidjes die ik voor mezelf heb gekocht, maar de kaart en andere lieve ontwerpen zullen in toekomstige Big Boxes of Fun gaan!

1 opmerking:

  1. Heel begrijpelijk dat je de enveloppen gaat laten drukken. Lijkt mij idd wel een beetje heel veel werk want vlgns mij gaat je shop erg goed! :)

    BeantwoordenVerwijderen